Макітра 1,5 л Ангоб (1 шт.) – для куті чи узвару, зручна для великої страви.
Глек 2 л Ангоб (1 шт.) – традиційний глечик для узвару чи компоту.
Супник 2,5 л Ангоб (1 шт.) – для борщу, грибної юшки або іншої гарячої страви.
Миска під бануш 1,1 л Ангоб (2 шт.) – для подачі вареників, голубців або банушу.
Блюдо овальне 1 л Ангоб (1 шт.) – універсальне для риби чи млинців.
Миска 1 л Ангоб (1 шт.) – зручна для гарніру чи овочевих страв.
Миска висока 1 л Ангоб (1 шт.) – для салатів, тушкованих овочів чи круп.
Піала 0,5 л Ангоб (2 шт.) – маленькі мисочки для соусів або грибів.
Салатник 0,6 л Ангоб (1 шт.) – для вінегрету чи квашених овочів.
Тарілка 26 см Ангоб (1 шт.) – велика таріль для головної подачі.
Підсвічник 18 см Ангоб (1 шт.) – додає тепла та символізує світло святвечірньої вечері.
Дозволяється застосування будь-якого мийного засобу або суміші оцту, харчової соди для відмивання від бруду;
Виключено використання жорстких щіток, а також проведення по стінках металевими ложками, щоб не дряпати поверхню;
Ручне миття, замість використання посудомийної машини.
Різдвяну вечерю, Великодній сніданок, сімейну зустріч за столом можна доповнити Скатертиною або Комплектом (доріжка та ранер) із українським орнаментом.