Макітра 2,5 л Ангоб (1 шт.) – для куті, узвару чи великої страви.
Глек 2,5 л Ангоб (1 шт.) – великий глечик для узвару чи компоту.
Супник 4 л Ангоб (1 шт.) – для борщу, грибної юшки чи іншої головної гарячої страви.
Миска для вареників 2 л Ангоб (2 шт.) – для подачі вареників, голубців або банушу.
Блюдо овальне 1 л Ангоб (1 шт.) – універсальне для риби, млинців чи запечених овочів.
Миска 0,7 л Ангоб (1 шт.) – для салатів чи квашених овочів.
Миска 1 л Ангоб (2 шт.) – практичні для гарнірів та овочевих страв.
Миска висока 1 л Ангоб (1 шт.) – глибша для круп’яних або тушкованих страв.
Піала 0,5 л Ангоб (2 шт.) – невеликі мисочки для соусів, грибів чи закусок.
Салатник 0,6 л Ангоб (2 шт.) – для салатів чи холодних закусок.
Салатник 0,7 л Ангоб (1 шт.) – трохи більший для вінегрету або овочевих страв.
Тарілка 26 см Ангоб (1 шт.) – велика таріль для центральної подачі.
Підсвічник 18 см Ангоб (1 шт.) – символ світла й родинного затишку.
Дозволяється застосування будь-якого мийного засобу або суміші оцту, харчової соди для відмивання від бруду;
Виключено використання жорстких щіток, а також проведення по стінках металевими ложками, щоб не дряпати поверхню;
Ручне миття, замість використання посудомийної машини.
Різдвяну вечерю, Великодній сніданок, сімейну зустріч за столом можна доповнити Скатертиною або Комплектом (доріжка та ранер) із українським орнаментом.