Стакан 0,4 л Ангоб (12 шт.) – для узвару, компоту чи вина, зручні у використанні.
Тарілка 21 см Ангоб (12 шт.) – обідні тарілки для кожного гостя.
Глек 2 л Ангоб (2 шт.) – для узвару чи напоїв, вистачить на велику компанію.
Підсвічник 18 см Ангоб (1 шт.) – створює теплу атмосферу й символізує світло різдвяної ночі.
Блюдо овальне 1 л Ангоб (1 шт.) – універсальне для риби, млинців або запечених страв.
Рибниця 29 см (1 шт.) – довга форма спеціально для подачі риби.
Макітра хвилька 2,5 л Ангоб (1 шт.) – для куті чи узвару, хвиляста форма додає особливого вигляду.
Миска для вареників 2 л Ангоб (1 шт.) – містка миска для вареників або голубців.
Сковорода з кришкою 3 л Ангоб (1 шт.) – підходить як для приготування, так і для подачі печені.
Супник 2,5 л Ангоб (1 шт.) – для борщу, грибної юшки чи гарячих страв.
Салатник 0,6 л Ангоб (2 шт.) – для закусок або салатів.
Салатник 0,7 л Ангоб (2 шт.) – для холодних страв і квашених овочів.
Піала 0,5 л Ангоб (2 шт.) – невеликі мисочки для соусів чи грибів.
Миска 1 л Ангоб (1 шт.) – універсальна для гарнірів або тушкованих страв.
Миска висока 1 л Ангоб (1 шт.) – глибша форма для овочевих чи круп’яних страв.
Тарілка 24 см Ангоб (1 шт.) – велика таріль для центральної страви.
Дозволяється застосування будь-якого мийного засобу або суміші оцту, харчової соди для відмивання від бруду;
Виключено використання жорстких щіток, а також проведення по стінках металевими ложками, щоб не дряпати поверхню;
Ручне миття, замість використання посудомийної машини.
Різдвяну вечерю, Великодній сніданок, сімейну зустріч за столом можна доповнити Скатертиною або Комплектом (доріжка та ранер) із українським орнаментом.