Стакан 0,4 л Гладкий (12 шт.) – для узвару, компоту чи інших напоїв.
Тарілка 21 см Гладка (12 шт.) – основні обідні тарілки для індивідуальної подачі.
Глек 2 л Гладкий (2 шт.) – місткі глеки для узвару або домашнього вина.
Підсвічник 18 см Гладкий (1 шт.) – додає світла та тепла у святковий вечір.
Блюдо овальне 1 л Гладке (1 шт.) – універсальне для риби, млинців чи закусок.
Рибниця 29 см (1 шт.) – видовжена форма для подачі рибних страв.
Макітра 2,5 л Гладка (1 шт.) – для куті чи великої страви, зберігає тепло.
Миска під бануш 1,1 л Гладка (1 шт.) – підходить для банушу, вареників чи голубців.
Сковорода з кришкою 3 л Гладка (1 шт.) – для приготування та подачі печені або тушкованих страв.
Супник 2,5 л Гладкий (1 шт.) – для борщу, грибної юшки чи гарячих страв.
Салатник 0,6 л Гладкий (2 шт.) – для салатів чи закусок.
Миска 0,7 л Гладка (2 шт.) – для холодних страв і квашених овочів.
Піала 0,5 л Гладка (2 шт.) – маленькі мисочки для соусів або грибів.
Миска 1 л Гладка (1 шт.) – універсальна для гарнірів та овочів.
Миска висока 1 л Гладка (1 шт.) – глибша форма для круп’яних чи овочевих страв.
Тарілка 24 см Гладка (1 шт.) – велика таріль для центральної подачі.
Дозволяється застосування будь-якого мийного засобу або суміші оцту, харчової соди для відмивання від бруду;
Виключено використання жорстких щіток, а також проведення по стінках металевими ложками, щоб не дряпати поверхню;
Ручне миття, замість використання посудомийної машини.
Різдвяну вечерю, Великодній сніданок, сімейну зустріч за столом можна доповнити Скатертиною або Комплектом (доріжка та ранер) із українським орнаментом.