Стакан 0,4 л Гладкий (6 шт.) – для узвару, компоту або інших напоїв.
Тарілка 21 см Гладка (6 шт.) – основні обідні тарілки для індивідуальної подачі.
Глек 2 л Гладкий (1 шт.) – місткий глечик для напоїв, зручний у використанні.
Підсвічник 18 см Гладкий (1 шт.) – додає світла й затишку на різдвяному столі.
Блюдо овальне 1 л Гладке (1 шт.) – універсальне для риби, млинців чи запечених овочів.
Рибниця 29 см (1 шт.) – подовжена форма спеціально для рибних страв.
Макітра 2,5 л Гладка (1 шт.) – для куті, узвару чи великих гарнірів.
Миска під бануш 1,1 л Гладка (1 шт.) – зручна для банушу, вареників або голубців.
Супник 2,5 л Гладкий (1 шт.) – для борщу, грибної юшки чи інших гарячих страв.
Салатник 0,6 л Гладкий (2 шт.) – для салатів, закусок та холодних страв.
Миска 0,7 л Гладка (1 шт.) – для квашених овочів, вінегрету чи гарнірів.
Піала 0,5 л Гладка (2 шт.) – невеликі мисочки для соусів чи грибів.
Миска 1 л Гладка (1 шт.) – універсальна для гарнірів і овочевих страв.
Миска висока 1 л Гладка (1 шт.) – глибша форма для круп’яних чи овочевих страв.
Тарілка 24 см Гладка (1 шт.) – велика таріль для центральної подачі на стіл.
Дозволяється застосування будь-якого мийного засобу або суміші оцту, харчової соди для відмивання від бруду;
Виключено використання жорстких щіток, а також проведення по стінках металевими ложками, щоб не дряпати поверхню;
Ручне миття, замість використання посудомийної машини.
Різдвяну вечерю, Великодній сніданок, сімейну зустріч за столом можна доповнити Скатертиною або Комплектом (доріжка та ранер) із українським орнаментом.